Op weg naar een vitaler leven

Als je het plezier in de dingen die je doet verliest, kun je daarvan behoorlijk somber, negatief of zelfs wanhopig worden. Hierdoor word je ook minder productief. Onrust voelen is niet prettig. Je zit niet lekker in je vel en weet niet goed wat je met jezelf aan moet. Misschien draai je wel steeds in hetzelfde kringetje rond. Bovendien wordt je door onrust iemand die je niet wilt zijn, bijvoorbeeld iemand die fouten maakt, prikkelbaar is, dingen niet in de hand heeft, zenuwachtig doet, negatief overkomt, niet productief is of zonder reden boos wordt op andere mensen.

In een individueel maatwerk traject onderzoeken we samen wat je nodig hebt om jouw vitaliteit, je energieniveau te verhogen en weer in balans te komen. We gaan aan de slag met de volgende zes levensgebieden:

  1. Voeding
  2. Fysieke energie
  3. Voldoende herstelmomenten
  4. Mentale weerbaarheid
  5. Ondersteunende relaties
  6. Zinvol leven

 Vitaliteit heeft veel te maken met in balans zijn met jezelf. Balans vinden tussen je werk, persoonlijkheid en privésituatie is belangrijk. Een goede balans is namelijk de basis voor een plezierig en gelukkig leven. Door die basis krijgen ook de onvermijdelijke tegenslagen je leven niet uit balans.

 

Voorkom een burn-out

De invloed van emoties op vitaliteit is enorm. Emoties vormen de grootste ‘drains’ in je energiebalans. Je energie lekt weg door negatieve spanning, door stress. Onze gevoelens spelen een grote rol bij vitaliteit ervaren. Overmatige stress vreet energie en kan op termijn leiden tot burn-out. Een burn-out is het eindstadium van langdurige, vaak jarenlange, roofbouw op het lichaam. Het ontstaat als mensen ondanks de stress en spanningsklachten stug door blijven gaan.

 

De investering

Het intake gesprek is gratis.

Het coaching traject bestaat uit 10 sessies. Een sessie kost 69,00 excl. 21% btw, maar met dit totaalpakket ben je voordeliger uit.

Duur van een sessie 45 – 60 minuten.

Per week 1 coachsessie.

Je betaalt  €595,00 excl. 21% btw 

 

Wil jij in een individueel coachtraject leren wat jou tot nu toe belemmerd heeft om jouw doelen te bereiken?

Ik coach jou op je zelflerend vermogen, zodat jij zelf leert problemen op te lossen en in balans te komen en te blijven.