Over mij

 

Mijn naam is Jolanda Riedijk. Moeder, partner, pedagoog en een bevlogen ondernemer. In 2012 richtte ik Sensitief Coachen op. Een praktijk die gericht is op de begeleiding en coaching van kinderen en jongeren die zijn vastgelopen in hun ontwikkeling. Daarnaast coach ik onderwijsprofessionals en professionals binnen kinderdagverblijven en Jeugdgzorg en geef ik diverse trainingen.

In de afgelopen jaren krijg ik steeds meer hulpvragen van volwassenen. En dan met name op het gebied van opvoeding, balans behouden  tussen privéleven en werk, omgaan met ervaringen uit het verleden die invloed hebben op het heden.

Om die reden heb ik meerdere opleidingen gevolgd en mag ik nu ook aan het werk als vitaliteitscoach en EMDR-therapeut. In mijn fijne praktijkruimte in Rotterdam bied ik nu ook coaching aan volwassenen.

Door Covid-19 hebben meer mensen dan voorheen behoefte aan grip op hun leven en gezondheid en is de balans behouden met het thuiswerken een uitdaging gebleken. Er is een groot beroep gedaan op ons aanpassingsvermogen, flexibiliteit en incasseringsvermogen. Heb jij ook meer behoefte aan grip op je leven en wil jij je vitaler voelen?

Neem dan contact met me op.

 

Jolanda Riedijk

pedagoog / coach/ EMDR-therapeut

Neem contact met mij op

Telefoonnummer

06-42813743

Email

info@riedijk-coaching.nl

Adres

 Tholen, Zeeland